Laatu. Palvelu. Joustavuus.

Korjausrakentaminen luotettavasti Raumalla ja lähikunnissa

Olemme korjausrakentamisen vahvoja ammattilaisia. Suoritamme taloyhtiöiden huoneistoremontit ja kokonaisvaltaiset peruskorjaukset sekä sauna- ja pesuhuoneremontit. Teemme myös yrityksille tarvittavia tilamuutoksia sekä laajennuksia heidän omien toimintojensa tukemiseksi. Tärkeintä meille on asiakastyytyväisyys, joten pyrimme kaikessa palvelussamme joustavuuteen. Panostamme aina ensiluokkaiseen jälkeen sekä loistavaan lopputulokseen, minkä mahdollistaa vahva ammattitaitomme.

Taloyhtiöiden saneeraustyöt

Olemme jo vuosia toteuttaneet niin pieniä kuin suuriakin saneeraustöitä taloyhtiöille Rauman alueella. Toteutamme taloyhtiöiden saneeraustyöt ja korjausrakentamiset vastuullisesti asukkaiden toiveet huomioiden. Kotimaista ammattitaitoa edustava henkilöstömme takaa kaikkien kokoluokkien urakoiden onnistumisen.

Julkisivusaneeraukset laadukkaasti

Julkisivusaneerauksissa teemme sekä puu- että kivirakennusten julkisivukorjaukset, kuten myös parvekesaneeraukset. Pääasiassa korjausrakentamista teemme kaupungeille, kunnille, rakennusliikkeille ja taloyhtiöille.

Palvelut yrityksille

Toteutamme myös yritysten muutos- ja korjaustyötarpeet ym. Meillä on vahva osaaminen ja kokemus julkisen sektorin saneeraus- ja korjausrakentamisesta.

Ota yhteyttä, jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme.

Autamme mielellämme kaikissa pulmissasi. Voimme toteuttaa remonttinne täysin toiveidenne mukaan.

LPJ-Rakennus Oy
Isoraastuvankatu 5
26100 RAUMA

tilaajavastuu-200x55
yrittajat-200x55
rakennusteollisuus-200x55

LPJ-Rakennus Oy
Isoraastuvankatu 5
26100 RAUMA

tilaajavastuu-200x55
yrittajat-200x55
rakennusteollisuus-200x55